Vasárnap kezdődik a Házasság hete, melynek keretében egy héten át előadások és kulturális programok hívják fel a figyelmet a házasság fontosságára. A programsorozatban Kaposvár is részt vesz. A részletes kaposvári programokról itt találhat részletes információkat.

Herjeczki Kornél, a házasság hete mozgalom országos koordinátora az M1 aktuális csatornán vasárnap elmondta, a Magyarországon tízéves programsorozat az új házasságkötéseknek is lendületet adhat, mivel a pozitív példák bemutatása meghatározó. 

házasság

Az adatok azt mutatják, hogy az élettársi kapcsolatok könnyebben felbomlanak, abban kevésbé születnek gyerekek - ismertette. 2016 első tíz hónapjában az előző évhez képest jelentősen, 10 százalékkal nőtt a házasságkötések száma. De a kedvező statisztikai adatokon túl a házasság, a kapcsolatok tartalmassá tételének bemutatása a szervezők célja személyes történetekkel - fűzte hozzá.

A házasság hete után online tréninget tesznek elérhetővé a honlapjukon, a www.hazassaghete.hu oldalon, ahol a programok is elérhetőek.

Címkék: programsorozat, házasság hete, házasság, kezdődik, kultúra