Az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság gyermekrajz-pályázatot hirdetett „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” címmel óvodások, valamint alsó- és felső tagozatos általános iskolások részére. A gyermekeknek a biztonságos közlekedést kellett alkotásaikban bemutatniuk, illetve népszerűsíteniük.

A pályázatra 33 Somogy megyei intézményből összesen 311 darab rajz érkezett, amelyekből 138 darabot a 3-6 éves, 128 darabot a 7-10 éves, 45 darabot a 11-15 éves korosztály készített.

A Somogy Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a beérkezett alkotásokat elbírálta, és a legjobbnak ítélt, korosztályonként 6-6 darab művet továbbította a második fordulóra az Országos Balesetmegelőzési Bizottsághoz.

A kiválasztott rajzok készítőit a Somogy Megyei Balesetmegelőzési Bizottság díjazásban részesítette, az ajándékokat az oktatási intézményeken keresztül eljuttatta az alkotókhoz.


Fotók: police.huFotók: police.huFotók: police.huFotók: police.huFotók: police.huFotók: police.huFotók: police.huFotók: police.huFotók: police.huFotók: police.huFotók: police.huFotók: police.huFotók: police.huFotók: police.huFotók: police.huFotók: police.huFotók: police.huFotók: police.hu
Fotók: police.hu
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: biztonságos, orfk, rajz, közlekedés, verseny, kultúra