Minden a káposztáról szólt a hétvégén Kaposfüreden. A káposztás ételek versenyén csaknem 30 féle ételt készítettek, mint például a káposztás tutyit, a káposztás bélest, vagy a csülkös káposztát. Az első fesztivált egy 1820 évekbeli anekdota alapján találták ki a szervezők. Eszerint az akkori plébános a misék után mindig más családoknál ebédelt, de a menü többnyire káposzta volt, a plébános pedig egy idő után megunta ezeket az ételeket.


Kaposfüredi káposztás napKaposfüredi káposztás napKaposfüredi káposztás napKaposfüredi káposztás napKaposfüredi káposztás napKaposfüredi káposztás napKaposfüredi káposztás nap
Kaposfüredi káposztás nap
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Nyárbúcsúztató délutánt tartottak ma Toponáron. A résztvevőket Szita Károly, Gelencsér Attila és Mihalecz András köszöntötte. A hagyományossá vált rendezvénysorozaton a képviselők a körzetükben élőkkel közösen búcsúztatják a nyarat, utána pedig egy kötetlen beszélgetésre hívják őket.


Toponári nyárbúcsúztatóToponári nyárbúcsúztatóToponári nyárbúcsúztatóToponári nyárbúcsúztatóToponári nyárbúcsúztató
Toponári nyárbúcsúztató
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Első alkalommal rendezett családi napot a Videoton Kaposváron. A rendezvény fő célja az volt, hogy a dolgozók a családjukkal közösen szórakozzanak egy jót. A gyermekprogramok mellett megrendezték a Videoton Olimpiát is. A rendezvény alatt különböző műsorok szórakoztatták az érdeklődőket. A nap zárásaként pedig a Senior zenekar csap a húrok közé.


Videoton családi napVideoton családi napVideoton családi napVideoton családi napVideoton családi napVideoton családi napVideoton családi napVideoton családi nap
Videoton családi nap
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: káposztás, búcsúztatás, toponár, nyár, kultúra