A hagyományoknak megfelelően, a fürdő ezúttal is vendégül látja az általános iskolás kitűnő tanulókat: nekik nem kell belépőjegyet váltaniuk a strandra.

A vakációt köszöntő fesztiválon egyebek között divatbemutató, zenés-táncos fellépők, vízi gyermekfoglalkozások, vasárnap este pedig stranddiszkó szórakoztatja a vendégeket. Az egyik lábteniszpályán a kisebbek kipróbálhatják szüleik kedvelt gyermekautóit, a lábbal hajtható retro Moszkvicsokat és Ladákat.

Ugyancsak az aprókat várja 21-én, vasárnap délelőtt Béres Erika, a gyermekfoglalkozás vezetője a gyermekmedencében: vízi foglalkozásokat tart nekik, egyúttal a vízhez szoktatást is megoldva: "vízi mondókázós, dalolós program lesz, ezeken keresztül fogjuk játékosabbá, érdekesebbé tenni a vízi élményeket, vízi fogócskázunk és a szülők bevonásával is játszunk majd".

A gyermekbarát strandon az árnyékolós gyerekmedence, a játszótér és a zöldterületek is a felhőtlen kikapcsolódást szolgálják. A nagyobbaknak szóló programokról később olvashatnak részleteket: itt, a fürdő weblapján hamarosan megtalálják azokat is.

A fürdő ajándékot is ad a legjobb bizonyítványok mellé: azok az általános iskolások, akik kitűnő bizonyítvánnyal büszkélkedhetnek, és ezt (vagy a fénymásolatát), valamint a diákigazolványukat is bemutatják, a hétvégén térítés nélkül léphetnek be a strandra.

Címkék: tanévzáró, kitünő, tanuló, Virágfürdő, élmény, fesztivál, kultúra