A színházi világnapon, március 27-én a látogatók megismerkedhetnek a teátrum több mint 100 éves épületének minden zugával, részt vehetnek két előadás nyílt próbáján, megnézhetik, miként dolgoznak a színpadépítők, kipróbálhatják az improvizációt, a színpadi verekedést és vívást, valamint találkozhatnak az esti előadás, a Légy jó mindhalálig című musical vendégszereplőjével, Puskás Péterrel is.

Lesz továbbá kézműves foglalkozás, diavetítés, színházi activity és két kiállítás-megnyitó, de arra is lehetőség lesz, hogy aki a nyílt nap élményét szeretné személyes emlékekkel gazdagítani, az ingyenesen csengőhangokat tölthet le a telefonjára a színház honlapjáról a Légy jó mindhalálig című előadás zenéjéből, illetve háttérképeket az előadás vetítéséből.

A tervek szerint Rátóti Zoltán igazgató az elmúlt évhez hasonlóan ezúttal is a színházi világnaphoz "igazítva" ismerteti a következő évad műsortervét.
A programok reggel 8 órakor kezdődnek és az esti előadást követően a Juhos együttes fél tízkor kezdődő táncházával zárulnak.

A nyílt napi program ide kattintva érhető el.

 

Címkék: nyílt, nap, csiky, kultúra