A somogyi megyeszékhely legmagasabb elismerését elnyerő volt kormánymegbízottnak, utódja Dr. Neszményi Zsolt, a Somogy Megyei Kormányhivatal nevében az alábbi sorokkal gratulált:

"Örömmel és büszkeséggel tölt el engem és a kormányhivatal valamennyi dolgozóját, hogy volt vezetőnket, Juhász Tibort ma Kaposvár legmagasabb rangú kitüntetésével „Kaposvár Díszpolgára” címmel tüntették ki.  Juhász Tibor a rövid barcsi kitérőt eltekintve egész életében Kaposváron és Kaposvárért dolgozott, fontos vezető beosztásokban. 1998-tól – 2011-ig a város főállású alpolgármestereként tevékenykedett, 2011. január 1-től pedig a Somogy Megyei Kormányhivatalt irányította. A város és a megye érdekeit mindig a sajátja elé helyezte, minden körülmények között a közösség, a települése és a megye polgárainak védelmében lépett fel.

Irányítóként vett részt az évszázad területi közigazgatást érintő legnagyobb átalakításában, a Somogy Megyei Kormányhivatal létrehozásában és megszervezésében. A kormánymegbízotti megbízatása alatt jöttek létre ismét az újkori járások Somogyban, melyek az óta is jól szolgálják az ügyfelek érdekeit.

Mind közéleti tevékenységében, mind a magánéletben olyan követendő példát mutatott mindannyiunknak, amit nagyon nehéz lesz még megközelíteni is. A magam és a Somogy Megyei Kormányhivatal összes dolgozója nevében ezúton szeretnék neki a nyilvánosság előtt is őszinte tisztelettel gratulálni, egyben megköszönni azokat az éveket, melyekben együtt dolgozhattunk és melyekben sokat tanulhattam tőle a vezetői munkáról és a közéleti munka iránti alázatról.

Gratulálunk!"

Juhász Tibor
                                         Juhász Tibor

Címkék: Juhász Tibor, díszpolgár, kultúra, Kaposvár