2011 után 2013-ban mondta fel ismét a szolgálatot a termálvíz biztosításáért felelős búvárszivattyú a nagyatádi városi termál és strandfürdőn. A berendezés nemcsak a strand, a kemping, az uszoda, hanem a három 10 emeletes épület meleg víz ellátásáért is felel.

A szivattyú cseréjének munkálatai csaknem 3 millió forintba kerültek. Az intézmény munkatársai és a nagykanizsai szakemberek több órán keresztül dolgoztak, akik számára nagy odafigyelést, precizitást igényelt a 96 méter mélyről felhozott berendezés kicserélése.

Ma estére befejezik a munkákat, így ismét minden létesítményben és lakásban lesz meleg víz - tudta meg a Kapospont a Termál- és Strandfürdő intézményvezetőjétől, Iharosi Istvántól.

Megkezdték a kaposvári Virágfürdő külső medencéinek a felkészítését a nyári nyitásra. A tervek szerint június elején nyit a strand. Az élményfürdő viszont már május 1-jén újra kinyit. Addig műszaki karbantartás miatt nem üzemel. A kaposvári fürdőbe ismét több mint 100 ezer vendéget várnak a nyáron. (tavalyi szezonban 107 ezer látogató volt). A műszaki munkák miatt a holnap estére hirdetett éjszakai fürdőzés is elmarad.

Címkék: nyit, nagyatád, fürdő, strand, Kaposvár, kultúra