A hét végére elkészül az Ady Endre utcai és a Sport közi járdaszakasz felújítása melyen nem csak új térburkolatot kap az utca, hanem a csapadékvíz elvezetési rendszer is korszerűsítésre kerül.

A Kőröshegyi út nyugati oldalának – a Gábor Á. u. és Deák F. u. közötti szakasz - munkálatai elérték a 60%-os készültséget, itt a munkálatok befejezése a veszélyes fák gallyazása és kivágása után fejeződhetnek be, a tervek szerint április első hetében.

A Kőröshegyi út keleti oldalának  - a buszmegállótól Rét utcáig - felújítási munkálatai a hét elején megkezdődtek, jelenleg a járda bontási és szegélyépítési munkálatait végzik a kivitelezők.

A központi parkoló és a kapcsolódó Budapesti úti járdaszakasz közelíti a 33%-os készültséget. Ezen munkálatok esetén a Húsvéti ünnepekre, a parkolót a járdától elválasztó zöld sáv, valamint a járda teljes térburkolása készül el. A parkoló területén jelenleg a csapadékvíz elvezetési rendszer korszerűsítési munkáit végzi a kivitelező.

A munkálatok szerződés szerinti befejezési határideje 2013. május 31., mely határidőt a kivitelező a jelenlegi információk szerint – előre nem látható akadály felmerülése nélkül - tartani tudja.



Címkék: közetület, haladnak, felújítások, munkálatok, jól, beruházás, kultúra