Az elmúlt években többször szó esett arról, hogy miként folytatja a Republic, ha valamelyik tagját elveszti. A tagok abban állapodtak meg, hogy a Republicnak tovább kell élnie. Ehhez tartják is magukat - mondta Abella Miklós, az együttes menedzsere a Hír24-nek.



A menedzser a temetés utánra ígért tájékoztatást arról, hogy mi történik a zenekarral.

Ahogy arról tegnap a KaposPont beszámolt: 47 évesen, hétfő hajnalban halt meg Bódi László Cipő, az együttes frontembere. Február közepén leállt a szíve, akkor az orvosok még meg tudták menteni az életét, de kómába esett. Vasárnap este ismét leállt a szíve, öt és fél órán át küzdöttek az életéért az orvosok, de hiába.    

Forrás: hvg.hu

"És most következzen az a dal ami, a Republic együttest - ameddig létezik - Kaposvárhoz köti. És ha idejövünk, akkor mindig hazajövünk" - ezt mondta Cipő azon a legendás 1995-ös kaposvári koncerten, melyről a Kapos Televízió és az együttes egy közös dvd-t is készített. Ezen a Somogy Táncegyüttes is fellépett. Erről a 67-es út című dalt hallgassák meg!

És a klip, ami 2007-ben a Kapos Tv studiójában készült:

A népszerű zenekar legutóbb október 23-án lépett fel Kaposváron. Ahol teltházas közönség előtt több mint 2 órán át zenéltek. Cipő akkor még láthatóan kicsattant az életerőtől.

Nézze meg a koncerten és az előtte tartott sajtótájékoztatón készült videónkat:

A koncert:

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=AckTUo6kaN8

Címkék: népszerű, menedzser, Republic, zenekar, temetés, kultúra