Csapó Virág

- Nem hiszek az újévi fogadalmakban.  Egész évben vannak feladatok, vágyak , álmok és remények. Nem függenek a szilvesztertől. Így elszámolni sem szoktam december 31-én. Vannak pillanatok, amikor az ember elgondol valamit, és akkor azon van, hogy ezt véghez vigye. De ez nem függ a szilvesztertől.

 


Grisnik Petra

- Nincsenek nagy vágyaim nincsenek. Azt kívánom, legalább legyen olyan jó a jövő év, mint az idei. Kapjak sok szerepet. Minél több új emberrel új arccal, rendezővel, darabbal ismerkedjek meg.

- Szeretnék elutazni Afrikába. Nagyon közel érzem magamhoz ezt a világot. A jövőre nézve kívánom, hogy legyenek sokkal boldogabbak  az emberek, térjen vissza a  magukba vetett hitük.

- Magam is ezt esküvel fogadom, hogy abbahagyom a panaszkodást. Szeretnék leszokni a cigarettáról. Ezt két hónapja kezdtem.

 

Nyári Oszkár

-Szilveszterkor a Balatonon leszünk  feleségemmel. Édesanyáméknál  fogunk átlépni az új esztendőbe.

- A következő évben sem fogok dohányozni. Két éve abbahagytam.

- Sikerüljön jól a következő bemutató. Ez „A Cigánytábor az égbe megy” című lesz.

- Sokunknak hiányzik a filmszerep. Jó lenne, ha ez az álom megvalósulna.

- A jövő évadban szeretnék drámai szerepet kapni. Fontosnak tartom, hogy legyenek drámai szerepek. Remélem feleségemnek, Nyári Szilvinek is jut hasonló.

 

Sarkadi  Kiss János

Arra várok, hogy megértsem 2 éves kisfiamat, aki most a saját nyelvén beszél  Sokszor nem értem mi fáj neki, miért, sír. Remélem jövőre már ez másképp lesz.


Kívánom, hogy a jövő év tragédiáktól mentes legyen. Főképp a színház falai között. Nagyon megviselt Karácsony Tamás színésztársam halála. Ezt szívesen elfelejteném, vagy meg nem történté tenném.

Címkék: fogadalmak, színészek, újévi, kaposvári, Somogy, kultúra