A 27 éves színész a Nemzeti Színház tagjaként számos sikerdarabban szerepelt. Az országos ismertségét azonban a Made in Hungária című musical filmváltozatának főszerepe hozta meg számára.

"Nagy és izgalmas feladat, ugyanakkor komoly felelősség is számomra, hogy én leszek a Voice műsorvezetője. Pályafutásom során mindig fontos volt számomra, hogy minőségi dolgokhoz csatlakozzam, a Voice pedig olyan üzenet közvetít, ami közel áll hozzám. Itt csak a hang, tehát az érték és a tehetség számít, örülök, hogy részese lehetek a produkciónak" – nyilatkozta a Voice műsorvezetője, Szabó Kimmel Tamás.

Szabó Kimmel Tamás Voice műsorvezető

Tavaly az év legjobb 30 év alatti színészének választottak meg, nem először ragad mikrofont. Január óta ugyanis a Magyar Televízió műveltségi vetélkedője, A Szövetség házigazdája, azonban ekkora hasonló volumenű produkcióban még nem szerepelt.

Tamás 2007-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem zenés-színész szakán.

Az egyetem elvégzése után játszott Szolnokon, Kaposváron és a József Attila Színházban, 2008 óta pedig a Nemzeti Színház társulatának tagja.

A TV2-n hamarosan induló énekes-tehetségkutató műsorában négy Mester segíti majd az énesekek munkáját. Egyetlen nőként a hazánkban és külföldön egyaránt elismert, többszörös Artisjus-díjas és EMeRTon-díjas színésznő, énekesnő, Malek Andrea vesz részt a műsorban, aki jelenleg Bécsben él és dolgozik. A művésznő mellett az egyik legnépszerűbb magyar pop-rock énekes, a Magna Cum Laude frontembere, Mező Misi, valamint a sokak számára példakép Megasztár-győztes Molnár Ferenc Caramel is szerepet vállal a műsorban. Egy igazi legendával, az elképesztően gazdag zenei múlttal rendelkező Somló Tamással egészül ki a szuperprodukció Mestereinek köre.

A Voice! a legnépszerűbb televíziós show-k közt számon tartott produkciót eddig több mint 40 ország televíziós társasága vásárolta meg, számos helyen nézettségi rekordokat döntött és piacvezető pozíciót szerzett.

(hvg.hu)

Címkék: Voice!, Szabó Kimmel Tamás, felkérés, műsorvezető, színész, kultúra