A Corsoban mindig történik valami, s míg júniusban a fiatalok búcsúztak a tanulástól a Tanévzáró Fesztiválon, addig augusztus 10-én az idősebb nemzedéknek szóló Retro Fesztivállal jelentkezik a bevásárlóközpont.

A 15 órakor kezdődő rendezvényen azért a kisebbekről sem feledkeztek meg, hiszen este 18 óráig arcfestés és kreatív játszóház várja a gyermekeket. Aki szereti a finom pálinkákat, ne hagyja ki 15 órakor a Magitusz Pálinka kóstolással egybekötött showját. A nap folyamán Kaposvár táncos életének színe-java megfordul a szabadtéri színpadon, és a rendezvény hangulatához igazodó táncbemutatókat láthatnak a nézők. A város tánccsoportjain túl a Compass Egyesület külföldi önkéntesei is, különleges produkcióval készülnek, hiszen országaik jellemző táncmozdulatait fogják bemutatni a nézőknek. A tánc mellett a sport és a divat is jelen lesz ezen a napon. Az XL-Fittlesz több sportbemutatót is tart majd, valamint a Corso Bevásárlóközpont ruházati üzletei megmutatják aktuális kínálatukat és mindemellett lesz retro sminkbemutató is. 16:40-tól a Standard Együttes retro dallamait hallhatják a vásárlók, majd 18:40-től Decsi Anna és a lányok lépnek fel a színpadon.

Este 20 órától B. Tóth László pörgeti a legjobb slágereket, majd 21 órától a Bon-Bon Együttes veszi át a színpadot. A retro hangulat egész este 10 óráig tart majd a Corso Bevásárlóközpontban.

Címkék: ösztönző, Corso, retro, fesztivál, program, kultúra