Ma a Nagyszínpad és az Aréna várja a bulizókat, de ez nem azt jelenti, hogy kevesebb élményben lesz részük azoknak, akik már ekkor is Zamárdiban lesznek. Öttől Viva Party DJ-szett melegíti be a legnagyobb helyszín előtti közönséget, hogy aztán a Neo, majd Ákos adjon koncertet, az Arénában pedig Afrojack és Karmatronic is forrósítja majd a hangulatot.

Ákos koncertjére már azért is kíváncsiak lehetnek az érdeklődők, mert a VOLT-on húszezer néző előtt igazán ígéretesen debütált szintirockturnéja, melyet Zamárdi után már csak a Szigeten lehet megtekinteni idén.

A buli keddtől vasárnap reggelig dübörög tovább – olyan aktuális kedvencek forrósítják majd a hangulatot, mint Calvin Harris vagy az Avicii, megint eljön David Guetta, itt lesznek a Kalkbrenner testvérek,  Martin Solveig és Carl Cox, illetve a Björk helyére beugró Armin van Buuren is.

Persze a DJ-k mellett olyan zenészek is színpadra állnak majd, mint a Gossip, a Pannonia Allstars Ska Orchestra. Nagyszínpadot kapott a Punnany Massif és az Irie Maffia, vagyis arra nem szabad panaszkodni, hogy nem lesz színes a zenei kínálat. A szervezők emellett számos ötletes és kényelmi szolgáltatással is készültek a fesztiválra, amely így változatlanul tartja prémium jellegét.

A bulizók érkezhetnek például Balaton Sound Expressz vonattal, amely zenével és bárkocsival fokozza a hangulatot, és még éjjel vissza is hozza a bulizót Budapestre. Lehet VIP-jegyet váltani, és VIP-lakóautók és sátrak is várják a fesztiválozókat, a hivatalos szálláshelyek és a fesztivál közt pedig buszjárat is üzemel.

Az elővételes bérletek már elfogytak, de a helyszínen még ezer darab bérletet vásárolhatnak azok, akiknek ez későn jutott eszébe.

Forrás: metropol.hu

Vonattal a Balaton Soundra – több mint tízezren vasúton

Mentesítő vonattal, 50 százalékos kedvezménnyel, hosszabb szerelvényekkel, megerősített és 24 órás pénztári szolgálattal is készül a MÁV-START a Balaton Soundra. A fesztivál helyszíne mellett kihelyezett vasúti pénztár is segíti a menetjegyek megváltást. Folyamatos lesz az ügyelet, a vasútőrszolgálat és a takarítás is.

Idén először ad 50 százalékos kedvezményt a MÁV-START és a GYSEV a menettérti jegyek árából Zamárdiba, a Balaton Soundra utazóknak, amit legkorábban a fesztivál első napját megelőző naptól, július 11-től, legkésőbb a rendezvényt követő napig, július 16-ig lehet igénybe venni. A kedvezményes árú jegyet a visszautazáshoz a rendezvény helyszínén le kell bélyegeztetni.

A Balaton Soundra vonattal utazók révén jelentősen megnövekszik az utasforgalom az elkövetkező napokban Budapest és Zamárdi viszonylatában. A MÁV-START megerősített pénztári és ügyeleti szolgálattal is készül a július 12. és 15. közötti fesztiválra. A menetjegyváltás megkönnyítése érdekében a vasúttársaság a rendezvény helyszíne melletti információs konténerben kihelyezett pénztárt működtet 22:00 és 04:00 óra között, továbbá Zamárdi állomás pénztára a fesztivál ideje alatt 0-24 óráig nyitva tart. A szakemberek folyamatosan figyelik a vonatokon az utasforgalmat, és az utasigényekhez igazodva – a lehetőségek szerint – plusz kocsival tovább erősítik a balatoni szerelvényeket. Holnaptól hétfőig Zamárdiban vasútőrök is szolgálatot teljesítenek, továbbá a tisztaság érdekében a rendezvény ideje alatt folyamatosan biztosít takarítókat is a vasúttársaság.

A fesztiválról a fővárosi visszautazásokat elősegítve, július 16-án, hétfőn mentesítő vonatot indít a MÁV-START. A vonat Zamárdi megállóhelyről reggel 8 óra 29 perckor indul, és menet közben csak Székesfehérváron, Kelenföldön és a végállomáson, a Budapest-Déli pályaudvaron áll meg. Felszállásra ezen felül Zamárdi előtt, Szántód-Kőröshegyen lesz lehetőség. A mentesítő vonaton is érvényesíthetők az utazási kedvezmények.

További információ a www.mav-start.hu weboldalon található, illetve a MÁVDIREKT ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán kérhető.


Címkék: express, parti, Sound, buli, Balaton, kultúra