Szita Károly, Kaposvár polgármestere
- A Balatonnál nyaralok. A családommal együtt.

Szita fórumon

 

Gelencsér Attila: a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő, FIDESZ
- A nyarat és a szabadságot hagyományosan itthon, Somogyban töltöm. A nyár első felét meghatározza a parlamenti munka, hiszen az országgyűlés az idei évben is csaknem egy hónappal tovább ülésezik, egészen július közepéig. Ilyenkor szívesen élvezem a Balatont és időt tudok szakítani azokra a tevékenységekre is, melyekre évközben nincs mód, ilyen például a horgászat. Somogyország híres a vendégszeretetéről, a csodálatos rendezvényekről, falunapokról. Igazi kikapcsolódást jelentenek ezek is, ha időm és lehetőségem engedi, el is látogatok, amelyikre csak tudok mind meghívottként, mind pedig magánemberként.

Gelencsér Attila

 

 

Mátrai Márta, országgyűlési képviselő, FIDESZ
- Jövő héten még biztos parlament, és ülésezünk. Aztán július végén, augusztus elején irány Balatonfenyves a családdal. Ilynekor van a családlátogatás időszaka is. Megyünk Keszthelyre, Veszprémbe, Talliándörögdre is.
- Szabadidőmben ilyenkor sokat olvasok, kirándulok ismerősökkel. Beszélgetek a barátaimmal egy-egy pohár jó vörösbor mellett.

Mátrai

 

 

Kolber István, országgyűlési képviselő, MSZP
- A nyár nagy részét a Balatonnál töltöm. Unokázni fogok. A gyerekek 3 és 8 évesek. De au is nagyszerű, hogy egész hetet tudok itthon Kaposváron tölteni, hiszen képviselői elfoglaltságom miatt csak a hét második felében jutok általában haza.

Kolber István MSZP

 

 

Lamperth Mónika, országgyűlési képviselő, MSZP
- Én is a Balatonon nyaralok a családommal. Évek óta Siófokon van a pihenés. Ilyenkor sokat biciklizem a tó körül.  Én kelek a családból legkorábban. Biciklire pattanok, és megyek bevásárolni. Hozom a friss tejet, zsemlét, veszek gyümölcsöt. Ilyenkor nyáron keveset főzök. Ha mégis, akkor is könnyű ételeket, például lecsót, főzeléket. Gyakori, hogy készen veszek a sütödénél valami készételt.
- Augusztusban lesz egy családi kirándulásunk is. Egy meglepetés ajándék édesanyám születésnapjára, a szegedi szabadtéri játékokra. A Mágnás Miskát nézzük meg, Alföldi Róbert rendezésében.

Lamperth Mónika

Címkék: Balatzon, hol, politikusok, nyaralnak, Mátrai, Szita, kultúra