Ha a következő évadban is a kaposvári színházzal kívánnak tartani, mikor az ókori görög mitológia egyik legismertebb történetébe csöppenhetnek (kánkánozó hölgyekkel a társaságunkban – Szép Heléna), vagy mikor megpróbálják átérezni, hogy milyen is lehet valóban lecsúszni azon a bizonyos társadalmi lejtőn (Éjjeli menedékhely), mikor elvándorolnak a nagy messzeségbe, szabadon szeretnek, szilajon táncolnak (Cigánytábor az égbe megy), mikor meghallják a sok hangoskodó között az őszinteség és a jóindulat suttogását (Hannibál tanár úr), mikor egy színház kulisszái mögött elbújva lesik ki a titkokat, pletykákat (Othello Gyulaházán), vagy mikor együtt keresik a dicsőt, az égi szépet (Csongor és Tünde), nos, ha mindebben a szellemi és lelki kalandban a színházzal kívánnak tartani, jelezzék még most a jegyirodában dolgozó hölgyeknek szándékukat, s foglalják le helyeiket a következő évadra!

Még egy hasznos tudnivaló: bérletük most HAT nagyszínpadi előadásra szól, és ha Csiky kártyával együtt vásárolják meg, kaposváriként 15%, vidékiként 20% kedvezményt kapnak – emellett pedig egy szabadjegyet is az Önök által választott bármelyik (saját) előadásunkra a következő évadban! A Csiky-kártya egy hosszú távú befektetés, hiszen a következő évadokban már csak meg kell hosszabbítaniuk, s számos más kedvezmény is vár Önökre!

Még egy meglepetés: minden, a 2012/2013-as évadra szóló felnőtt nagyszínpadi bérlethez tartozik egy különleges kedvezmény: a szarvasi Liget Wellness Hotel és a Velence Resort Club Superior felajánlott a Csiky Gergely Színház bérleteseinek a 2012/2013-as évadra szóló bérlet mellé egy-egy 20.000 forintos kedvezményre jogosító utalványt! A részletekért keresse a a színház jegyirodájának munkatársait!

Június 20-ig tehát meghosszabbíthatják bérletes helyeiket, augusztus 21-től pedig elfoglalhatják a felszabaduló helyeket!

Címkék: helyeiket, hosszabbítani, bérlet, színház, jegy, Csiky, kultúra