– Fontos, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a kikapcsolódás lehetőségét, ezért a díjcsökkentés elsősorban a kaposváriaknak szól – indokolta döntését Kaposvár polgármestere. Az egész napos felnőtt strandbelépő 2000 forint, az ifjúsági és nyugdíjas jegy pedig 1400 forint lesz. Az árból további kedvezmények is érvényesíthetők Kaposvári Kártyával vagy délutáni belépő megváltásával.

Az idei nyár újdonsága, hogy a családokat is akciós belépőkkel várják. A strandfürdő területére két felnőtt mellett például az ifjúsági belépő már ingyen van. A Virágfürdőben ingyenes a csúszda és a napozóágy használata és a parkolásért sem kell külön fizetni.  A gyerekeket idén is játszótér és napfénytől védett pancsoló medence várja, a legkisebbeknek 6 éves korig ingyenes a belépés.


A fürdő dolgozói felkészültek a szezonra: rendbehozták a zöld területeket, kitakarították a medencéket, befejeződtek a festési és a kisebb karbantartási munkák is.  
A dél-dunántúli régió legnagyobb vízfelületével, valamint a legtöbb élményelemmel rendelkező fürdője tavaly újult meg. Így már 18 medence, gyógyászati és wellness részleg, valamint fedett élményfürdő várja a kaposváriakat és az ideérkező turistákat.

Címkék: nyit, fürdő, Szita, virágfürdő, kultúra, kaposvár