A Balaton Mix a MÁV-START Zrt. és a Balatoni Hajózási Zrt. kedvezményes jegykombinációja, amely 3 és 7 napos, felnőtt, gyermek és családi kategóriában kapható. A Balaton7 idején valamennyi típusú Balaton Mix jegy plusz egy napos korlátlan utazást nyújt kedvezményként. A jegyet üdülési csekkel is ki lehet fizetni.

A Balaton Mix-hez kapcsolódva 50 százalékos kedvezményű alkalmi menettérti jegy váltható az ország bármely kiinduló vasútállomásáról a balatoni cél vasútállomásra.

A vasúttársaság megfelelő járatain a felnőtt, gyermek és családi Balaton Mix jeggyel személyenként 1 db kerékpár díjmentes kerékpárjeggyel szállítható (pl. családi Balaton Mix jeggyel utazó 2 felnőtt és 2 gyermek 4 db kerékpárt szállíthat) az utazásra megjelölt napon/napokon a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében. A díjmentes kerékpárjegyet az utazás megkezdése előtt meg kell váltani. A hajótársaság menetrendjében a kerékpárszállításra kijelölt személyhajókon a felnőtt és a gyermek Balaton Mix jeggyel, illetve a kompjáratokon a felnőtt és gyermek változat mellett a családi jeggyel is, ugyancsak a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében és személyenként 1 db kerékpár szállítható díjmentesen.


A Balaton Mix kedvezményes ajánlatokról részletes tájékoztató a vasúttársaság honlapján, a www.mav-start.hu oldalon található, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 (40) 49 49 49-es telefonszámán kérhető.


MÁV-START Zrt.



Címkék: Máv Zrt, Máv, mix, jegy, Balaton, kultúra