Mint arról korábban mi is beszámoltunk: hangszálproblémái miatt mondta vissza július 15-i fellépését Björk. Az énekesnő után maradt űrt a holland lemezlovas, Armin van Buuren tölti be. A fesztiválon már szinte állandó fellépőnek számító zenészt pályafutása során négyszer választották a világ legjobb DJ-jének.



Szintén a Balatonra látogat a mainstream elektronikus zene egyik kultikus figurája, Calvin Harris. A skót zenész harmadik szólólemeze idén jelenig meg.



A Grammy-díjas amerikai alternatív hip-hop banda, a De La Soul is szórakoztatja majd a fesztiválozó közönséget. A zenekar külön érdekessége, hogy rögtön az első albumukat az év lemezének választotta a  New Musical Express.



Guy Gerber egyenesen Izraelből utazik Magyarországra. A zenész hazája kiemelkedő elektronikus zenészei közé tartozik, de nem ismeretlen a nemzetközi színtéren sem.



A Tale Of Us eklektikus zenéje a house, a techno, a nu-disco és a pop világából merít ötleteket, produkciójukkal pedig már letették névjegyüket a legnagyobb európai és amerikai bulikban.

Címkék: björk, sound, armin van buuren, fellépők, fesztivál, balaton, kultúra