Az elmúlt két évben 40 adást élt meg a Corso Pódium, s számos izgalmas pillanattal és rengeteg sztárvendéggel ajándékozta meg a kaposvári közönséget. A műsor 2012-ben eddig nem jelentkezett, ám a nagy érdeklődésre való tekintettel idén májusban rendhagyó módon visszatér a műsor „Mini” változata.

A május 25-26. között megrendezésre kerülő Festők Városa alkalmából lehetőséget biztosítunk négy játékosnak, hogy megküzdjenek egymással a nyereményekért. A játékszabályok nem változtak: a kérdések körről körre nehezednek, s minden alkalommal, eggyel több válaszlehetőség közül kell megtalálni a helyes megfejtést.

Aki játszani szeretne 2012. május 21-ig jelentkezhetnek a kapos.hu weboldalán. A jelentkezők közül május 21-én sorsoljuk ki a négy + egy tartalék játékost.
Jelentkezni lehet a név és telefonszám megadásával a jatek(kukac)kapos.hu e-mail címen.

A győztes hazaviheti a Corso Bevásárlóközpont ajándékcsomagját és utalványait, valamint a Corso Borzát 10.000 ft értékben. A további helyezettek kisebb ajándékot kapnak 7.000 ft, 4.000 ft és 2.000 ft értékben. A Kapos Televízió mind a négy játékosnak 4 ezer forintos ajándékutalványt ajánl fel. Az utalványok a Szicília Étteremben, a Sun City Solariumban, illetve a Centrál Kávézóban válthatók be.



Címkék: pódium, Mini, étterem, sun city, játék, kultúra