Tavaly több mint ezren voltak kíváncsiak a kiállításra, mely minden évben Kristály Esküvő- és Rendezvényszervező Iroda szervezésében zajlik. 

- 2011-ben mind a látogatók, mind a kiállítók elégedettek voltak a kiállítás hozadékával. Évről évre igyekszünk még jobbat, szebbet nyújtani – mondta a Kapospontnak a Kristály Esküvő- és Rendezvényszervező Iroda vezetője, Szabó Tünde.
esküvő


Újdonság lesz az idén, hogy a bejáratnál a párok egy 60 oldalas exkluzív kivitelű katalógust kapnak kézhez, melyben szerepel az összes kiállító, illetve hasznos tanácsok, valamint szórakoztató cikkek is helyet kaptak benne.
esküvő


Az idei kiállításon az anyakönyvi hivatal is jelen lesz, illetve az egyházak képviselői is hasznos tanácsokkal látják el a házasulandókat. Sok különlegességre számíthatnak a látogatók a standokon, a Herendi porcelán kaposvári üzlete kiállítja annak az étkészletnek a pontos másolatát, melyet Vilmos hercegék kaptak Magyarországtól nászajándékba. Egy másik standon Zsolnai étkészlet lesz, Swarovski gyöngyökkel, díszített ültetőkártyákkal és állványokkal, a Kristály Dekor-Támpont Dekor és Moha és Páfrány virágüzlet pedig igazán különleges standokkal készül, tematikus esküvők dekorációkat mutatunk be. Öt ruhaszalon vonul fel szebbnél szebb ruhákkal, és több szépségszalon is képviselteti magát. Egy dekorációs cég különleges fényeffekteket hoz, és lesz helyben rétessütés is. Nehéz lenne mindent felsorolni, mindenki nagyon készül valami egyedivel.
esküvő


A kiállítók minden évben nagy kedvezményeket kínálnak a kiállításon lefoglalt szolgáltatásokra, illetve a tombolán értékes nyeremények találnak gazdára.  Tavaly kezdtük el a csokordobást, ami azt jelenti, hogy vasárnap este a virágosok által készített menyasszony csokrokat ugyanúgy, mint egy esküvőn eldobjuk a hajadon lányok közé, így megtudjuk, ki fog legközelebb férjhez menni. A fellépők között ott találjuk a Corso TSE-t, a Roxinházat, a szokásos tánc és divatbemutatókon kívül idén egy budapesti modern mulatós is elfogadta a meghívásomat, fergeteges műsort fognak adni szombaton. Lesz koktélbár bemutató, hastánc bemutató is, és vasárnap örömzenél egyet a Senior Együttes, mert nincs kiállítás nélkülük. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
Belépő: 250 Ft értékű tombolajegy, 14 év alatt ingyenes
Nézze meg a korábbi kiállításról készült fotókat!

2012. Január 21-22. Dorottya Hotel


A program:

Szombat:
10 h. Megnyitó
10.15 Nyitótánc- Juhász Vivien-Kiss Csanád
Vőfélyköszöntő
Koktélbár bemutató
12.00 Tombolasorsolás
14 00 Corso táncegyüttes bemutatója
14.30- ROXINHÁZ
15.00- DIVATBEMUTATÓ- Lovász Márta- Elegáns Szalon
Gyertyafény keringő-Bódis Nagy Katinka- Egyed Károly
16.00 MC. Attika& Sir Round-- Modern mulatós Budapest
Táncbemutató- Tangó
17.30 Tombolasorsolás
18.00 Zárás

Vasárnap:
10.00 Nyitás
Nyitótánc- Juhász Vivien-Kiss Csanád
Vőfélyköszöntő
Koktélbár bemutató

Menta Tánccsoport hastáncbemutatója


Beszélgetés a kiállítókkal 2012 trendjeiről
12.00 Tombolasorsolás

Táncbemutató- Tangó


14 00 Corso táncegyüttes bemutatója
14.30- ROXINHÁZ
15.00- DIVATBEMUTATÓ- Esküvői ruhák
Gyertyafény keringő-Bódis Nagy Katinka- Egyed Károly

16.00 SENIOR EGYÜTTES minikoncertje

Címkék: ayakönyvi hivatal, heliy, Vilmos herceg, esküvő kiállítás, Somogy, kultúra