Gondolták volna, hogy Geszti Péter ott volt gyermekeinek születésekor, és hogy örömében még sírt is?

Kiderül a könyvből, hogy a 43 évesen szült Szulák Andrea 9 hónapig szoptatta kislányát, Rozinát.

És megtudhatják, hogy a gyermekpszichológusként dolgozó Vekerdy házaspár a magánéletben tud-e esendő szülő lenni.

nevelés

Arról is olvashatnak, hogy a sakk Oscar-díjas Polgár Judit - a sakkhoz hasonlóan - tud-e  racionálisan gondolkodni a gyermekei nevelésénél? És miért hisz abban minden idők legjobb sakkozó nője, hogy már az óvodában is fontos a házi feladat?

Megtudhatják azt is, hogy az ismertté vált énekesnőnek, Wolf Katinak továbbra is sikerül-e gyermekeire kellő időt fordítani.

A háromszoros nagymama, Halász Judit pedig azt is elmeséli, hogy a fia Jutkának hívta, és hogy mit szólt gyermeke, amikor először ment el édesanyja koncertjére?

Halász Judit, Geszti Péter, Vekerdy Tamás, Lilu, Gálvölgyi János, Polgár Judit, Kiss Gergely, Szulák Andrea, Wolf Kati.

Kilenc országosan ismert ember, kilenc szülő. Közülük ketten már nagyszülők. Ebben a könyvben nyilatkoznak először teljes részletességgel életük legféltettebb területéről: gyermekeik neveléséről.

Mikor szülőként kezembe vettem a könyvet azt gondoltam, megint egy szirupos történetekkel teli kiadványt olvashatok majd. Hiszen a sztároknak nincs idejük gyermekeik nevelésére. A könyv azonban őszinte vallomásokat taglal. Elhiszem szereplőinek, hogy ugyanazokkal a gondokkal, kétségekkel, érzelmi mélységekkel és magasságokkal néznek szembe gyerekeik nevelése kapcsán, mint a hétköznapi emberek, mint bármelyikünk.

Nehéz letenni. Őszinte, olvasmányos, izgalmas, és elgondolkodtató könyv.

Olvassák el Önök is!

 

 

 

 

Címkék: Geszti, nevelésünk, titkai, sakk, Péter, kultúra