Az Interconcert szervezésében novemberben magyarországi turnéja keretében Kaposváron is látható lesz Az Irish Dance Experience csapatának vadonatúj showműsora, az Irish Tornado!

Irish dance


„A világ változik és mi is vele együtt” - nyilatkozta Catherine Gallagher a Boston Herald újságnak, ezért készült el az új darab. Az Irish Tornado nem hiába viseli ezt a címet. A darab egyszerűen lenyűgöző és mindent elsöprő siker. Egymást érik a jobbnál jobb koreográfiák és az élő zene, amely szoros részét képezi eme jeles eseménynek még csak hab a tortán.  A mágikus előadásmód, a színpompás ruhák és díszletek tökéletes képet adnak arról, amit Catherine megálmodott szemet gyönyörködtető látvánnyal gazdagítva a nézőket.

sztepptánc


A táncművészek technikai tudása messze a legmagasabb a szakma ezen részét érintve, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a táncosok egy másodperc alatt 15-öt koppantanak a lábukkal. Ezt természetesen csak a szólótáncos az Ír Sztepp Tánc Világbajnoka, az Ír Nemzeti Bajnok Catherine Gallagher tudja felülmúlni.

ír sztepptánc


Az előadás 2011. november 19-én este 19 órakor kezdődik az Együd Árpád Kulturális Központban.

Irish dance


A turné további állomásai: Győr, Sopron, Nyíregyháza, Debrecen.

Játsszon velünk, és nyerjen jegyet az előadásra! Két kérdésre, négy jegyet soroslunk ki.

Játék!

1. kérdés: Mi az együttes új műsorának a címe?

Nyertesek: 1. Topáné Lőczi Krisztina

2. Kurbel Gyuláné

2. kérdés: A táncosok egy másodperc alatt hányat koppintanak a lábukkal?

Nyertesek:  1. Tóth Lívia

2. Jánosi Zoltán

A játék lezárult! Köszönjük, hogy velünk játszottak!

A válaszokat névvel, címmel és telefonszámmal együtt küldjék a jatek(kukac)kapos.hu e-mail címre. A tárgy mezőbe írják: Irish Dance

Az első kérdés válaszadói közül csütörtökön sorsolunk nyertest. A nyerteseket e-mailben értesítjük, hol és hogyan vehetik át jegyüket!

Címkék: világhírű, Irish Dance Experience, Catherine Gallagher, sztepptánc, Kaposvár, kultúra