A szabadesés, a korlátlan szabadság érzését kínáló csúszdák 4 és fél, valamint 6 méter magasról indulnak. Aki vállalkozik arra, hogy lecsússzon a hirtelen csúszdán, a repülőgépből kiugró ejtőernyős érzésével élhet át hasonlót. Természetesen mindezt a legszigorúbb nemzetközi biztonsági előírásoknak legteljesebben megfelelve.

Rendkívüli életérzés minden generációnak

Az élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt elérhető: nincs súlykorlát, nincs korhatár, és akár három generáció is egyszerre élvezheti a csúszás örömét a 3 csúszda 8 pályájának valamelyikén.

Bolyongás a gyermekjátszó labirintusban

A csúszdák mellett egy hatalmas, négyszintes, zegzugos gyermekjátszó labirintus, és egy, a totyogó korban lévők mozgásigényét kielégítő játszóterület is helyet kapott a fűtött épületben.

Az új létesítmények összekapcsolódnak a Katica Tanya eddigi élményelemeivel. Száraz lábbal, végig fedett területen haladva lehet részt venni a kézműves programokon vagy játszani az élménybirodalomban. A játéktól, más programoktól megéhezett vendégeket természetesen étterem várja.

Katica tanya

Egyedi élmények még magasabb színvonalon

A Katica Tanya az új élményelemeivel az őszi-téli időszakban még magasabb színvonalon biztosít felejthetetlen egyedi tapasztalatokat a látogatóinak, akik gondfelejtőn tölthetik el szabadidejüket a patcai élménybirodalomban.

Játszóterep felnőtteknek

Ilyen még nem volt. Felnőtt játszóterep, a Katica Tanya gazdáitól egy másik újdonság, amely nem mindennapi élményeket kínál majd 2002. januárjától. Merthogy miért ne próbálhatnák ki a kúszást, a toronymászást, az egyensúlyozást a gyermekeiket elkísérő szülők is?

A csúszdák és a gyermekjátszó közvetlen szomszédságában, két szintet foglal el a felnőtt játszóterep, ügyességi feladatokkal megtűzdelt pályán.

A katica Tanya tehát januártól várja a merész apukákat, anyukákat, nagybácsikat, s nagynéniket, vagy bárkit, aki már kinőtte a gyermekruhákat, de továbbra is vágyik a játék örömére.

Nézze meg a helyszínen készült videót!

További információ: (30) 929 5306                     hando.eszter(kukac)katicatanya.hu

Címkék: óriáscsúszda, játszóház, katica, tanya, patca, kultúra