A Kaposvár környéki települések civil fórumát rendezték péntek délután Mezőcsokonyán. A program lényege, a megyeszékhely környéki falvak civil szervezeteit összegyűjtse. A rendezvény a nemzeti civil alap támogatásával valósult meg. A program sorozat két napos. Csütörtökön Jutában tartották meg a civil szervezeti megbeszélést. A második nap a mezőcsokonyai kulturális rendezvény volt, ahol Juta, Hetes, Mezőcsokonya, Somogysárd, Újvárfalva, Csombárd és Bodrog községi csoportok mutatkoztak be.

 


Kattints a képre a galériáhozKattints a képre a galériáhozKattints a képre a galériáhozKattints a képre a galériáhozKattints a képre a galériáhozKattints a képre a galériáhozKattints a képre a galériáhozKattints a képre a galériáhozKattints a képre a galériáhozKattints a képre a galériáhozKattints a képre a galériáhozKattints a képre a galériáhozKattints a képre a galériáhozKattints a képre a galériáhozKattints a képre a galériáhozKattints a képre a galériáhozKattints a képre a galériáhozKattints a képre a galériához
Kattints a képre a galériához
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

 

A rendezvényen bármilyen szabadon választott ágban lehetett nevezni. A zsűri értékelt, a különböző táncos, éneklős, vers és prózamondás kategóriában. A megmérettetésen az óvodásoktól a nyugdíjasokig bárki nevezhetett. Természetes a fiatal és a szenior kategóriát külön díjazta a zsűri.

Ádám László kuratóriumi elnök a Kapospontnak elmondta, nagyon sikeres volt a rendezvény. Több 100 ember gyűlt össze a mezőcsokonyai általános iskola épületében. Annyian voltak, hogy néhány ember be sem fért.

A legnagyobb dolog talán, ami a közösséget összehozta, az a zongora volt. Az iskolában levő hangszeren elkezdtek játszani, majd a köré gyűlt tömeg egyhangúan énekelt.

Címkék: civil, Mezőcsokonya, program, rendezvény, kultúra