A kaposvári „Joe Cocker" tünetei szerencsére kezdenek elmúlni, így gőzerővel készülhet új feladatára, a második X-Faktor műsorvezetésére.

- Úgy hallottuk, a napokban le kellett mondania a zalaegerszegi fellépését betegség miatt! Mi történt?

– Valóban nem tudtam színpadra állni, annyira rosszul éreztem magam, nem mertem vállalni, hogy aznap harmadjára is színpadra álljak. Remélem, a rajongóim megértik, de be fogom pótolni mindenképp! -mondta a Blikknek az énekes.

- Milyen betegség döntötte le a lábáról?

– Az orvos szerint allergiás rohamaim voltak, mert egyfolytában folyt az orrom, köhögtem, a szemem is könnyezett, és még egy vírust is összeszedhettem hozzá. A furcsa az, hogy én sose voltam allergiás, de egy allergiás gyógyszer enyhítette a tüneteimet. Hogy pontosan mi váltotta ki, azt még nem tudom, de hamarosan kivizsgáltatom magam.

- Hogyan készül emellett az X-Faktor online adásának műsorvezetésére?

– Szerencsére már jobban vagyok, úgyhogy semmiben nem fog hátráltatni az allergiám, de az X-Faktort akár 40 fokos lázzal is végigcsinálnám. Nagyon várom már, és egyfolytában Ördög Nórit és Sebestyén Balázst „zaklatom" tanácsokért, hiszen számomra ismeretlen terep a műsorvezetés, de ebbe is bele fogok adni apait-anyait.

Forrás: Blikk

Címkék: roasszul, Király, L. Norbi, Blikk, lett, kultúra