Szeret színházba járni? Hiszi, hogy léteznek jó darabok? Egyszerűen csak szereti a kultúrát? A kaposvári színházban megválthatja az idei évadra is bérletét, és elfoglalhatja a legjobb helyeket. Hol szeret ülni? A páholyban, a földszinten, az első vagy hátsó sorban? Még lehetősége van, hogy válasszon! A szerelmes báró, a popdíva, a trónörökös. Hogy kik is ők? Látogasson el  a jegyirodába, olvassa el az idei műsorfüzetet, és tudja meg kinek az életéről van szó. Ha közelebbről szeretné látni kedvenc színésze játékát, akkor érdemes a stúdióba is ellátogatnia. A kisebbeknek pedig újra indul, több éves kihagyás után a gyerekbérlet. Pán Péter és a Pál utcai fiúk is várja az érdeklődő gyermek közönséget.

Színház

Váltson még most bérletet, és egész májusig gondoskodik magáról. A szellemet és a lelket gondozni, ápolni kell, ahogyan a kertet is. " A kertben munka vár" - hangzott el az évadnyitón Rátóti Zoltán igazgatótól.

Valló Péter rendező egy különös atmoszférájú világba kalauzol bennünket szeptember 9-én. Sofi Oksanen kortárs finn írónő drámája, a Tisztogatás lesz látható Takács Katalin, Kaszás Gergő, Lovas Rozi, Grisnik Petra, Sarkadi Kiss János, Kelemen József, Takács Géza és Tolnai Hella főszereplésében. Eközben a nagyszínpadon a régi nyárról, szerelmekről, álmokról és találkákról szólnak az ismert dallamok. Kerekes Éva, Koltai Róbert, Ivancsics Ilona, Seress Zoltán, Czakó Juli és Marofka Mátyás szereplésével, Szabó Máté rendezésében, szeptember 16-án láthatja a nagyérdemű.

Régi nyár, Koltay

(A régi nyár próbája)

Az érdeklődőket várja szeptember 19-én, hétfőn a színház egy egész napos nyílt napra. Ha önt is érdeklik a kulissza titkok, a színházi rejtelmes világ, akkor bátran menjen el, és vegyen rész ezen a varázslatos napon.

Címkék: igazgató, nagyérdemű, bérlet, színház, kaposvár, kultúra