A szervezők úgy vélik, a mai világban elengedhetetlenné vált, a lassan feledésbe merülő közösségi rendezvények újjáélesztése. Ezért a zenés szórakoztatás mellett, a rendezvény visszaszeretné hozni a klasszikus balatoni nyarak hangulatát.

A fesztivál a sok neves fellépő mellett kikapcsolódást, pihenést és szórakozást nyújt a résztvevőknek. Ezért két klasszikus értelemben vett zenei színpadon lépnek fel az előadók, mely mellett temérdek kisebb installáció és koncept helyszín várja a közönséget.

A tábor különböző pontjain, workshopokat tartanak, ahol a világszerte ismert hangszer virtuózoktól tanulhatnak az érdeklődők. Ehhez a tábor korlátozott mennyiségben bérelhető hangszereket biztosít.

Több hazai és külföldi zenekar jelezte, hogy a fellépések után maradnak egy-két estét vagy akár egész héten a táborban, hogy részesei lehessenek a balatoni tábori hangulatnak. Így az esti bulik után a silent disco mellett kötetlen beszélgetésre kerülhet sor a fellépőkkel. Lesz még 2nd Face DJ set- Bolgár elektro disco kuriózumokkal, Analog Cuvee dj set, DJ Iration DJ set, valamint minden este táncház és közös jammelés nyújt kikapcsolódást.

További jegyinformációk ITT!

Tekintse meg a tábor részletes programját ITT!

Címkék: örömzene, fonyódliget, népzene, tábor, fesztivál, kultúra