ratoti

Rátóti Zoltán igazgató, Csiky Gergely Színház, Jászai Mari-díjas színész
- Július 3-ig a Szegedi Szabadtéri Játékokon vagyok. Az ember tragédiájában játszom Ádám szerepét. Utána Franciaországba indulok, ahol meglátogatom Funtek Frigyest, aki a következő évadban rendezi nálunk az "Amint a mennyben " című darabot. A kikapcsolódás mellett ezt az előadást készítjük elő. Július második felétől a zalai falumban, Magyarföldön kezdődik a feltöltődés.

Csapó Virág


Csapó Virág és Kocsis Pál színművészek, Csiky Gergely Színház

Csapó Virág:
- Párom, Kocsis Pál Kőszegen játszik a nyári színházban. Ezért 1 hetet ott töltünk a családdal. Majd 4-5 napot Siklóson leszünk, ott mindketten játszunk a Szigliget című darabban. És a Balatonon is szeretnénk 1 hetet pihenni. Természetesen mindenhova jönnek velünk a gyerekek is.

Sarkadi


Sarkadi Kiss János színművész, Csiky Gergely Színház
- A nyaram első részét munkával töltöm. A Kőszegi Várszínházban Hrabal: A sörgyári capriccio című darabjában Myclik hentes úr bőrébe bújok, majd július végén egy másik várban Siklóson a Kaposváron is sikerrel futó Szigliget előadásban játszom én is több napon át. Augusztusban a kedvesemmel belföldi utazásokra megyünk. Nagy a család mindenki százfele lakik, de igyekszünk útba ejteni az összes helyet.

Nyári Szilvi


Nyári Oszkár és Nyári Szilvia színművészek, Csiky Gergely Színház
- Sajnos az utóbbi két évben többnyire munkával teltek a nyarak. Így az idei szünidőt mindketten szeretnénk pihenéssel tölteni. Minél többet lenni a családunk körében, hisz az évad közben őket is keveset látjuk. A szünidő első napjaiban kirándultunk a Balatonfelvidéken és a Bakonyban, de régóta tervezzük azt is, hogy ellátogatunk az aggteleki cseppkőbarlangba. Vagyis idén jórészt itthon nyaralunk. De titokban azt tervezem, hogy meglepem a feleségemet egy néhány napos külföldi úttal.



Király L. Norbi

Király L. Norbi, kaposvári énekes
- Sok munkával, és egy kicsi pihenéssel töltöm a nyarat. A csapatommal úgy döntöttünk, hogy egy-két hét szabadságom lesz, így a Balaton partján fogok rosszalkodni. A viccet félretéve, nekem is kell egy kis pihenés, de aktívan fog telni, mert közben dalszövegeket írok. Közben gőzerővel ötletelünk egy új dal, és új klip kapcsán. Ez nem egy rövid folyamat, de én is várom az új kihívást, hiszen az első klipforgatás életem meghatározó élménye volt.

Címkék: hírességek, sztárok, nyaralás, színház, kaposvári, kultúra