Véget ért az egész éves iskolapad koptatás. Ám ahelyett, hogy a négy fal között kuksolnátok a tavalyi év hagyományait folytatva június 17-én nézzetek le a Corso Bevásárlóközpontba, ahol összegyűlik Kaposvár diákságának színe java, hogy együtt köszönjenek el a megpróbáltatásokkal teli iskolaévtől.

A rendezvényhez csatlakozott a Kaposvári Ifjúsági Önkormányzat és a Kapos.hu hírportál.


A programsorozat délelőtt 11 órakor kezdődik. Egész nap sport-, tánc- és divatbemutatókat tekinthettek meg a szabadtéri színpadon, valamint Corsos és Kapos-hu-s játékokkal várunk benneteket.

Akikben még mindig lángol a tudásszomj azoknak Dr. Futó Katalin nyújthat némi megnyugvást, hiszen a doktornő érdekes előadásokat tart a szenvedélybetegségekről.

kiraly_l_palacsinta


Akik délidőben megéheznének bátran benevezhetnek a Lakomabár palacsintasütő versenyébe. A zsűri elnök Király L. Norbi lesz.

A "gyorsaság" szerelmesei megmutathatják tudásukat egy lábbal hajtós gokart versenyen. A sütögetésre és a futamra a kapos.hu honlapján lehet nevezni. Küldjetek e-mailt az info.kapospont(kukac)gmail.com címre!


13:00-tól a zene veszi át a főszerepet, fellép a 4NOW együttes, majd Kaposvár kedvenc rekedttorkú dalos pacsirtája Király L. Norbi.


A Katicatanya lovagrendi bemutatójának segítségével 18.00-tól megidézzük a rég múlt idők szellemét, amit majd elmesélhetsz történelemórán a többieknek.

20.00-kor a Somogyi Hírlap közreműködésével találkozhattok a magyar és az ausztrál vízilabda válogatott játékosaival, majd Dj Forkmann veszi át a terepet, s adja a talpalávalót az esti mulatsághoz.


Regisztráció a palacsintasütő versenyre a kapos.hu oldalán. Maximum 10 darab 2 fős csapatok jelentkezését várjuk. Emlékeztetőül: info.kapospont(kukac)gmail.com


A gokartversenyre szintén a kapos.hu weboldalán lehet jelentkezni. Maximum 30 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, akik 3 futamon mérkőznek meg egymással. A feladatok között lesz gyorsasági és ügyességi verseny és egy oldalkocsis futam. A versenyek 15:00, 16:00 és 19:00 órakor kezdődnek.

tanévzáró_végleges

Címkék: Király L., Norbi, tanévzáró, gokart, buli, kultúra