A Kosztyu Ádám Alapítvány 2004-ben alakult. Három olyan édesanya hozta létre, akinek gyermekei leukémiában szenvedtek. Sajnos az egyik gyermek nem tudta leküzdeni a betegséget, ő volt Kosztyu Ádám. A szeretetkoncert célja, hogy az ő nevét viselő alapítványt, s azon keresztül a beteg gyerekek gyógyulását segítsék az est bevételével.

A rendezvényre nem szabtak meg belépődíjat. Ki-ki pénztárcája és szíve szerint dönti el, hogy mekkora összeggel támogatja az alapítványt. A részvételi díjakat és a támogatásokat a helyszínre érkezéskor, a kihelyezett urnákba lehet elhelyezni. A koncert végén az összegyűlt pénzt átadják az alapítvány képviselőjének.

Aki részt kíván venni a koncerten, a korlátozott férőhelyek miatt előre jelezni kell, ezt a  06-20/468-1210-as telefonszámon, vagy a szeretetkoncertkaposvar(kukac)gmail.com e-mail címen lehet megtenni.

A rendezvény fővédnökei Jókai Anna Kossuth-díjas író-költő, és Szita Károly, Kaposvár Megyei Jogú Város Polgármestere.

A szeretetkoncerten olyan neves művészek lépnek fel, mint Pitti Katalin Liszt Díjas operaénekes, Csák József, Székely Mihály díjas művész, operaénekes, Tóth János Liszt díjas operaénekes, Palotás Ágnes operett-musical színész, Gál Laura énekművész, Dániel Gábor operett-musicalszínész, Hegedűs Valér zongoraművész, Fodor Éva zongoraművész, Kenéz Marianna színművész, R. Kárpáti Péter színművész, Fekete Mónika verselő, Savanyó Attila a Déryné Vándorszíntársulat színésze.

Címkék: beteg, koncert, jótékonyság, gyerekek, kultúra