Az előadó az év végi mega koncertekre készül és a próbák között szakított időt a Kapospont stábjára.

- A novemberben megjelent új lemezem az  "Így fogadj el igazán" alig került az üzletekbe és december közepén már csak néhány példányt lehetett kapni - mondta a művész.

Demjén

- A cd borító címlapján látható kép is arra utal, hogy ideje levennünk az álarcainkat, hiszen mindenki azt szeretbné, hogy végre a valódi arcát, valódi önmagát is elfogadja a környezete. -mondta Rózsi.

-Egy-egy napot töltöttünk Dióspusztán feleségemmel, Rebekával, és teljesen kipihentem a lemezkiadást megelőző feszített munkát.

Demjén1

Most mert minden időnket a december 27 pécsi és a 30-i budapesti koncert próbáira fordítjuk. Egyáltalán nem fárasztó a koncertezés, mert ez a hivatásom és nagyon hamar eltelnek az órák a színpadon - mesélte Rózsi.

- A következő napokban már csak az itthoni feladatokra koncentrálok, minden órám be van osztva. A naptár megtelt, sőt már a jövő évi koncettervek is alakulnak - mondta a művész.

Rózsi szemmel láthatóan kitűnő kondícióban van,  amit  nem a konditermekben szerzett meg .

- Elegendő fizikai erőpróba számomra a koncerten két és fél órát énekelni - tette hozzá.

Elárulta, hogy az egészséges kitűnő és az évekkel ezelőtt még súlyos következményekkel járó cukorbetegségéről néha teljesen megfeledkezik. Véleménye szerint a sok energia, amit a közönségtől kap hozzájárul testi és a lelki harmóniához.
- Napról napra közeledik az év legnagyobb bulija és tele vagyok izgalmas várakozással. Ha véget ér az év, jövőre januárban és februárban teljesen visszavonulok és Rebekával töltöm minden időmet. Sokat köszönhetek neki, hiszen mindenben ő támogat, közben szervezi a napi programokat - mondja Rózsi.

Címkék: Dióspuszta, Így fogadj el Igazán, Demjén, kultúra