Omega


A nyitónapon ad koncertet a 48 évvel ezelőtt alakult Omega és a 30. születésnapját idén ünneplő Edda, valamint a tavaly 20 éves Tankcsapda is. Ugyancsak a nyitónap vendége lesz a Deák Bill Blues Band, a Lord és a Magna Cum Laude is. A többi napon fellép a Moby Dick, Hobo, az Ossian, a Beatrice, a Kowalsky meg a Vega, a Depresszió, a Road, a Subscribe, a Watch My Dying, az Isten Háta Mögött, a Blind Myself, az Idoru, a Fish!, a Turbo és újra színpadra lép a Sex Action.

A 150 zenekart és dj-t felvonultató 18. VOLT Fesztivál vendége lesz a már korábban bejelentett produkciók - a Quimby, Ákos, a 30Y, a Csík Zenekar, a Bëlga és az Irie Maffia - mellett a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a Copy Con, a Vad Fruttik, a Brains, az Erik Sumo Band, a Péterfy Bori & Love Band, a Neo, a Zagar, a Barabás Lőrinc Eklektric is. Lovasi András ezúttal a Kispál és a Borzzal és a Kiscsillaggal is fellép Sopronban.

Az idei VOLT külföldi sztárfellépői közé tartozik a Prodigy, Billy Idol és a Massive Attack.

Címkék: Turbo, Kowalsky meg a Vega, Barabás Lőrinc Eklektric, Watch My Dying, 30Y, Csík Zenekar, Vad Fruttik, Tenkcsapda, Isten Háta Mögött, Deák Bill Gyula, Irie Maffi, Erik Sumo Band, Fish!, Lord, Sex Action, Idoru, Subscribe, Massive Attack, Prodigy, PASO, Bëlga, Ossian, Billy Idol, Magna Cum Laude, Brains, Depresszió, Neo, Road, Beatrice, Copy Con, Hobo, Péterfy Bori, Blind Myself, Kispál és a Borz, VOLT, Zagar, Edda, Quimby, Kiscsillag, Ákos, Omega, Lovasi András, kultúra