Sanyi

Az Üvegtigris 3. forgatókönyvét Rudolf Péter és Buss Olivér Gábor írja Hársing Hilda dramaturg közreműködésével, a rendező pedig ismét Rudolf Péter lesz. Mint arról már több médium is beszámolt, Lali és az Üvegtigris-t gyártó Filmpartners már nagyon készül az Üvegtigris 3-ra.

A tervek szerint június második felében indul a forgatás, és december közepén mutatják be a filmet. Az MMKA 55 millió forintos támogatást ítélt meg a produkciónak, így már bizonyosan trilógiává bővül a sorozat.

Kovács Gábor, a Filmpartners vezetője elárulta az [origo]-nak, hogy a történet kis részben ott játszódik, ahol eddig, de nagyobb részben látványos városi kavalkáddá alakul át. Két fő helyszín lesz, egy luxusvilla, amit még keresnek, illetve egy hatalmas divatbemutató. Azt, hogy a bódébüfés és haverjai mit keresnek ezeken a helyszíneken, természetesen nem árulta el a lapnak Kovács, azt azonban nem rejti véka alá, hogy a nagy váltás ellenére megtartják az Üvegtigris-hangulatot és a hat főszereplőt. Térdcsapkodós közönségfilmet és jó csajokat ígérnek, kíváncsian várjuk!

Címkék: Lali, Sanyi, Üvegtigris, Rudolf Péter, rész, sorozat, film, kultúra