Gordon Ramsay

Gordon Ramsay híres könnyed stílusáról, Michelin-csillagos éttermeiről és remek könyveiről, melyekben arról ír, hogyan is főzhetünk éttermi menüt otthon. A "Csak könnyedén" című Gordon új oldalát mutatja be. Ebben a könyvben azt osztja meg velünk, hogyan készíthetjük el a konyhánkban minden idők legjobb ételeit anélkül, hogy bankot kéne robbantanunk, vagy órákat kellene a konyhában töltenünk.

Több mint 100 receptet állított össze minden lehetséges alkalomra - legyen szó akár reggeliről vagy ebédről, vacsoráról kettesben vagy egy egész vendégsereggel, meghitt családi vagy baráti partikról. Az olvasók reggelizési tanácsokat is kaphatnak. És praktikus ötleteket arról, hogy mit tartsunk a kamrában, hogy gyorsan tudjuk akár egy főételt elkészíteni. Vagy hogy kerti partin mivel ízesítsük az ételeket, hogy szaftosak maradjanak. Gyakorlott apuka révén pedig a gyerekekkel való közös főzés örömét is ígéri.

A mai szakácskönyvek nem arról híresek, hogy az alapoktól magyarázza a főzés tudományát. A szerző azonban ezt teszi. A kezdő főzőkre is gondolt. A receptek elegánsak, kifinomultak - de egyszerűek is. A könyv gyönyörű fotói azt mutatják: lehet nagyon jól, mégis lazán főzni. Azoknak a háziasszonyoknak ajánlom, akik e könnyedség mellett a tengeri ízeket is kedvelik. A receptek nagy része ugyanis különleges rák kagyló és halfélék világát vetíti elénk. Mindig a legjobb minőségű alapanyagokkal. Ez az, ami briliánsan kihozza az ételek legfinomabb aromáit a legegyszerűbb főzési eljárásokkal.

További könyvajánlók olvasásához klikkeljen ide!

Címkék: KÖNYVAJÁNLÓ, csak könnyedén, ramsay, szakácskönyv, gordon, étel, kultúra