Az idei január sem múlt el komoly havazás nélkül. Okozott is némi zűrzavart a város és a megye útjain, mi pedig - akkor is - igyekeztünk minden történésről első kézből beszámolni.

null

Az év második hónapjában útra kelt stábunk és meg sem álltak Kecskemétig, ahonnét élőben közvetítették a röplabda Magyar Kupa női és férfi döntőjét. Sajnos a legvégén pont azt mutathattuk meg, ahogy 2006 után letaszították trónjáról a Fino Kaposvárt, de a sok pozitív visszajelzés miatt mindenképp megérte egy egész napot a röplabdának szentelni.

Március utolsó hétvégéjén kinéztünk a Patalom - Somogysárd meccsre. Operatőrünk a közönségről szeretett volna vágóképezni, amikor olyan történt, amire mi sem számítottunk.

Áprilisban új külsőt kapott weboldalunk. Ennek apropóján játékra is invitáltuk olvasóinkat, ami szintén nagy sikert aratott.

 

Májusban ismét egy meteorológiai helyzet vitte a prímet: időjósunk ugyan már napokkal előtte figyelmeztetett minket, de mi sem gondoltunk arra, hogy ekkora pusztítást végez majd Yvette, a ciklon. Operatőrünknek azt is sikerült felvennie, amint épp kidől egy fa a Cseri út kellős közepén.

Júniusban nem csak az egész világ, hanem Kaposvár is futball-lázban égett. Készítettünk is róla egy emlékezetes kisfilmet.

A nyár közepén leugrottunk a Diamant-lányokkal Balatonföldvárra, ahol a Siófok KC kézilabdázói várták őket egy sárkányhajó-futamra. Érthető okokból ez a videónk is nagy sikert aratott.

Augusztusban eláztunk kicsit, amikor újabb felhőszakadás csapott le Kaposvárra. Ez jól is jellemezte az idei nyarunkat.

Az ősz első hónapjának legnézettebb cikkében arról tudósítottunk, hogy átadták a Fekete Istvánról elnevezett látogatóközpontot a Desedán. A létesítmény kapuit a köztársasági elnök, illetve a Kaposvár polgármestere nyitották meg hivatalosan. Több mint 600 millió forintból igazi család- és természetbarát fejlesztés valósult meg.

Októberben idén harmadszor is az urnák elé járulhattunk. Akkor arról is dönthettünk, ki vezesse a következő öt évben Kaposvárt. Szita Károly magabiztos győzelme után eldőlt, hogy hatodik alkalommal lehet Kaposvár polgármestere, ami egyedülálló a nagyvárosi településvezetők között.

Novemberben megválasztották Kaposvár legszebb lányát. Természetesen mi is ott voltunk a rendezvényen és jó sokan meg is nézték videónkat a szépségekről.

Emellett nagy népszerűségnek örvendett az az anyagunk is, amely arról szólt, hogy UFO repkedett Kaposvár felett.

Évek óta hagyomány nálunk, hogy megszavaztatjuk olvasóinkkal az év legjobb táncprodukcióját a Látványsport-fesztiválról. Idén sem volt ez másképp és mind a szavazásunk, mind a táncosok produkciója hatalmas sikert aratott.

Címkék: összegzés, év, kapospont, 2014, kis szines