Nagy volt az öröm ma reggel a Desesda partján. Farkas Szilárd kikapta a vízből a tó eddigi legnagyobb harcsáját, egy jóval több, mint 2 méteres csaknem száz kilós monstrumot. Ezzel pedig új csúcsot állított fel - számolt be Facebook oldalán a Kaposvári Sporthorgász Egyesület.


Fotók: Kaposvári Sporthorgász EgyesületFotók: Kaposvári Sporthorgász EgyesületFotók: Kaposvári Sporthorgász EgyesületFotók: Kaposvári Sporthorgász EgyesületFotók: Kaposvári Sporthorgász EgyesületFotók: Kaposvári Sporthorgász EgyesületFotók: Kaposvári Sporthorgász EgyesületFotók: Kaposvári Sporthorgász EgyesületFotók: Kaposvári Sporthorgász EgyesületFotók: Kaposvári Sporthorgász EgyesületFotók: Kaposvári Sporthorgász Egyesület
Fotók: Kaposvári Sporthorgász Egyesület
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Legutóbb december végén állított be tórekordot egy helybéli pecás a hitelesítéskor 98 kilósnak mérlegelt és 220 centiméteresnek mért ragadozójával. Ugyanakkor az is igaz, hogy az általa megakasztott monstrum négy centit ráver arra a harcsára, amely legutóbb júniusban állította be a súlyban számított desedai csúcsot. Az országos rekord ugyancsak somogyi vízhez köthető, méghozzá a töröcskeihez. Az a szörnyeteg 230 centi hosszú volt és 113 kilót nyomott.

Címkék: harcsa, deseda, rekord, kis szines