Bár elfogytak a Mastercard Balaton Sound bérletek, és hamarosan elkelnek a napijegyek is, a Heinekennek köszönhetően 10 szakállas fogyasztó részt vehet Magyarország legsikeresebb fesztiválján és csatlakozhatnak majd a Legendák Harca játékos vetélkedő kategória-győzteseihez.

A sörmárka az elmúlt hónapokban arra buzdította fogyasztóit, hogy a Facebookon mutassák be, mennyire legendásak limbózásban, sörcsuszában, extrém sörnyitásban, madárcsalogatásban vagy szemöldöktáncoltatásban. Közülük 25 szerencsés már biztosan részt vehet a június 5-i Legendák Harca döntőn, ahol hírességekből álló zsűri választja majd ki azt az öt győztest, akik Mastercard Balaton Sound jegyet nyernek.

Most pedig azokon van a sor ekik erről lecsúsztak. Számukra viszont sokkal egyszerűbb a feladat. Mindössze annyit kell tenniük, hogy nem borotválkoznak, és növesztenek egy szép nagy szakállt, amit a napokban indult Legendák Arca Facebook-alkalmazáson keresztül fényképekkel is dokumentálnak június 29-ig. A beérkezett fényképek közül a Facebook-oldal követői döntik el, hogy ki legyen az a 10 fő, akik a Heineken vendégeként részt vehetnek a júliusi elektronikus zenei fesztiválon.

További információ és jelentkezés: http://bit.ly/LegendakArca

Címkék: szakáll, sound, balaton, kis szines