2013


2013-ban is rengeteg kattintás érkezett a KaposPont oldalára, de voltak olyan cikkek, bejegyzések, amelyek nagyobb tömegeket is megmozgattak, most ezek közül kerestük ki a 10 legnézettebbet.

A 10-es lista legalján foglalt helyet az idei tablóversenyünk. A Noszlopy Gáspár Közgazdasági Szakközépiskola 12/B osztálya gyűjtötte be végül a legtöbb szavazatot, de a többi versenyző is szép számmal gyűjtögette a szavazatokat.

A 9. helyre egy szomorú hír került. A Szita Bence gyilkosság, ítélethírdetésére is sokan voltak kíváncsiak.



Nyolcadik helyen egy kis rovarinvázió végzett. A Kaposvár környéki kis fekete bogarak még az országos médiát is meghódították.

Hetedik helyen egy YouTube videó végzett, amin épp cserepekkel próbálnak meg befűteni egy egész szobát. A dolognak mi is utána jártunk, emlékeztek még a végeredményre?



Hatodik lett a márciusi havazásról készített szöveges tudosításunk. A havazást kollégáink sem úszták meg, ők is a helyszínen tapasztalhatták meg a hirtelen jött márciusi telet.



Az ötödik helyen egy desedai szörny végzett. A 98 kilós harcsalány több hazai oldalon is visszaköszönt miután kifogták.

Negyedik helyezettünk a nyár egyik legnagyobb slágere volt. Katt és csobb játékunkon ugyanis naponta két fürdőbelépőt is kisorsoltunk, amire természetesen mindig volt jelentkező. Reméljük maradt egy kicsit a nyári napsütésből a mostani hidegebb napokra is.



Képzeletbeli dobogónk legalsó fokán nem egy konkrét cikk végzett, hanem az az oldal, ahol figyelemmel követhettétek az összes sportközvetítésünket 2013-ban. A csapatok nevében is köszönjük a sok kattintást, amivel bíztattátok őket!



Ezüstérmesünk nem más lett mint egy Somogy megyei vándorasztalos. Rostás Árpád azzal került be a hírekbe, hogy bölcsőt készített a brit trónörökösnek, Györgynek.



És végül, de nem utolsó sorban jöjjön a győztesünk, a cikk, ami új nézettségi rekordot is hozott a KaposPontnak: Meztelenül demonstráltak az egyetemisták a dress code ellen. Mi sem gondoltuk amikor felkerült az oldalra a videó, hogy ekkora sikert arat, de most tényleg elmondhatjuk, hogy a világ minden tájáról érkezett kattintás a dress code ellen tiltakozó színészhallgatókra.

Ez lett volna 2013, találkozunk 2014-ben.

Boldog Új Évet Kíván

a KaposPont szerkesztősége

Címkék: cikkei, legnézettebb, 2014, yolo, 2013, kis szines