A szervezők a közleményükben emlékeztettek arra, hogy a látogatói csúcs annak is köszönhető, hogy egyes külföldi országokban a tavalyihoz képest duplájára nőtt a jegyeladás.

"Az idei érdeklődés alapján biztosra vehető, hogy akár további több tízezer vendég is ellátogatott volna Zamárdiba" - írták a közleményben, ugyanakkor leszögezték, hogy ennek ellenére nem tervezik a fesztivál méretének növelését.

"Hét évvel ezelőtt prémiumfesztiválként pozícionáltuk az eseményt, és ennek azóta is szeretnénk megfelelni, ehhez pedig fontos az is, hogy a mostaninál nagyobb nézőszámmal ne tervezzünk" - idézte a dokumentum Lobenwein Norbert főszervezőt.

Az 5 napon át tartó fesztiválon olyan nagy nevek léptek fel mint a Wu Tang Clan, Avicii, Steve Aoki, Prodigy, Fedde Le Grand, Calvin Harris vagy épp a Modestep.

Tegnap este olyan hírek is megjelentek, hogy egy belga fiatalember meghalt a fesztivál területén. Az ellentmondásos hírek után kiderült, hogy tényleg elhunyt egy a Balaton Soundra érkező vendég, de nem Zamárdiban, hanem a Siófokon.

És egy kis ráadásként nézzétek meg az egész felsztivált - a magasból:

 

 

 

Címkék: swag, sound, 2013, yolo, balaton, kis szines