Március 12-én, kedden reggel 8 órától indul a szavazás!

16 középiskola, 21 videója versenyben!

Nézd meg az iskolák videóit, melyek a szalagavatókon készültek, dönts, és voksolj! Március 26-ig.


Az öt legtöbb szavazatot kapott iskola egy újabb megmérettetésen vesz részt. Közülük kerül majd ki az újabb szavazáson az a nyertes osztály, amelyik elsőként kapja meg „Az év legjobb szalagavatója” vándorkupát. Az elismerés mellé az iskoláról egy bemutatkozó spotot is készítünk, amit szabadon felhasználhattok megjelenéseitekhez. Sőt az iskola 30 ezer forint értékű sportutalványt kap ajándékba!

Csatára fel! Indul a küzdelem!

szalagavató 2013


Figyeld az oldalunkat! Klikkelj és voksolj te is!

A játék tisztaságának megőrzése érdekében - szigorúbb feltételekkel - lehet szavazni majd a szalagavatókra. Az iskolákra csak egy kód, vagy egy egyszerű matematikai feladvány megoldása után enged a rendszer majd voksolni, tehát nem lehet automatizálni a folyamatot.

Évekkel ezelőtt azért találtuk ki ezt a játékot, hogy az iskolákat, a diákokat és a pedagógusokat összekovácsolja, a közösségek összetartását erősítse. Ma is ez a cél.

Lehetőséged nyílik interaktívan beszállni a szalagavatók dühöngőjébe, ahol leírhatod véleményed, érved, kritikádat, ötletedet és mindent, amit csak akarsz! Szalag 2013 dühöngő! Kommentelj, szólj be, és véleményezz! A durva szavakat töröljük!

 

Ide kattintva megtekintheted a szalagavatókat!

Címkék: csatája, küzdelem, indul, szalagavató, játék, kis szines