A KaposPont stábja a buli előtt kamera elé kérte az alapító-dobost, Garami Gábor rádiós műsorvezetőt, illetve az együttes állandó vendégét, a United frontemberét Pély Barnát. Természetesen a koncerten is forgattunk.

A galériában néhány pillanatfelvétel látható; lentebb pedig a videó. Kattintson!

 


Pillanatfelvételek a G.F.S. koncertrőlPillanatfelvételek a G.F.S. koncertrőlPillanatfelvételek a G.F.S. koncertrőlPillanatfelvételek a G.F.S. koncertrőlPillanatfelvételek a G.F.S. koncertrőlPillanatfelvételek a G.F.S. koncertrőlPillanatfelvételek a G.F.S. koncertrőlPillanatfelvételek a G.F.S. koncertrőlPillanatfelvételek a G.F.S. koncertrőlPillanatfelvételek a G.F.S. koncertrőlPillanatfelvételek a G.F.S. koncertrőlPillanatfelvételek a G.F.S. koncertrőlPillanatfelvételek a G.F.S. koncertről
Pillanatfelvételek a G.F.S. koncertről
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

 

Alábbi kisfilmünkből megtudhatják, mennyire szigorú tanszéki oktatónak tartja magát a Pély Barna trió névadója; a Garami Funky Staff atyját, pedig egyebek mellett, a repertoár összeállításáról és a tagtoborzásról faggattuk.

Kattintson a képre és videónk elindul!

 

 

Pély Barna időszerűen az Eurovíziós Dalversenyre is készülhet. A United, ugyanis a „Tegnap még más voltál” című nótával indul a nemzetközi megmérettetésen.

 

Címkék: Pély, Kultúrpaolta, Garami, funky, staff, Eurovízió, öröm, Szivárvány, zene, Kaposvár, kis szines