A térség egyik legnagyobb és legmodernebb fürdője majdnem nyitásra készen. Azonban egyelőre csak ebben a medencében és a tanuszodában van víz. Szerdától már a vendégek is lubickolhatnak. Az ő fogadásukra már az öltözők és a mosdók is elkészültek. A wellness részlegen még dolgoznak a munkások.

De várhatóan néhány hónap múlva már minden a helyére kerül. Ennek a területnek a kicsempézéséhez például: 15 ezer apró mozaikot használtak fel. Boldizsár Zsolt, a Aquaplusz Kft. építésvezető elmondta: 4 db szauna lesz, továbbá merülőmedence és egy taposómedence. Ennek az elkészülési határideje január 30. - tette hozzá.

Van olyan medence, ahol a vendégek körbe sétálhatnak, miközben a talpukat masszírozzák a különböző masszázselemek. A gyógyászati területen a tb által finanszírozott mindenféle gyógykezelés elérhető majd, például iszap és szénsavas kezelés is. Frank József a Kaposvári Fürdő igazgatója elmondta: lényegesen kibővül a gyógyászati tevékenység és a wellness.

- A wellnessbe két darab finn szauna egy aromaszauna, egy infraszauna és egy gőzkabin kerül átadásra - tette hozzá.

Az új fedett élményfürdő majd csak a tavaszra készül el. A már megszokott élményelemeken kívül barlang és vizes pihenő is helyet kap.

Címkék: Kaposvári Fürdő, gyógyászat, wellness, uszoda, kis szines