bario

Auguszt Báriót eddig legtöbben csak a koncerttermekben láthatták. Most a kaposvári kórház gyermekosztályán beszélget a kis betegekkel. Rajtuk szeretne segíteni. Ezért jótékonysági konceretet szervezett. Az est bevételét a kaposvári gyermekosztálynak ajánlotta fel. Az osztály főorvosa szívesen fogad minden segítséget.

Dr. Laki István a Kapos Mór Oktató Kórház gyermekosztályának főorvosa elmondta:rá fér az osztályra a fejlesztés.
- Nagyon örültünk ennek a megkeresésnek ennek a lehetőségnek. Reméljük, hogy a befolyt összeget a sürgősségi ellátásnak a fejlesztésére eszközrendszerének a beszerzésére tudjuk fordítani - tette hozzá.
Betegmonitort, infúziós pumpát vesznek majd az összegyűlt öszegen.  

Bárió és barátai egy húron pendülnek, ha gyermekekről van szó.  
- Nekem is van két kicsi gyermekem és voltunk már úgy, hogy kórházban kellett eltöltenünk pár hetet. Nagyon rossz érzés, akinek van gyermeke, az tudja, hogy miről beszélek. -tette hozzá a zenész.

A koncerten John Lennon, Sting, és Frank Sinatra dalai is felcsendültek. A kaposvári művész, most az ehhez hasonló akusztikus hagzást részesíti előnyben. A tavasszal megjelenő új lemezén is ez a hagzásvilág dominál. A felajánlásokat még számos meglepetésel együtt, december közepén adják át a kis betegeknek.

Címkék: Auguszt Bárió, gyerekosztály, jótékony, beteg, kis szines