Surf

A fesztivál helyszíne a Siófok-Sóstón található Surfbeach, mely Magyarország legnagyobb kite és windsurf központja. Napközben sportprogramok között válogathatnak a résztvevők, este pedig a Redbull DJ várja őket. A kétnapos rendezvény egy kemping területén található, így a fesztiválhangulatnak megfelelően sokan sátraznak majd közvetlenül a vízparton, mások a közeli faházakban szállnak meg.

A Siófok-Sóstón 2005-ben átadott Surfbeach hatodik alkalommal ad otthont a balatoni szezonnyitó Szörf Fesztiválnak. A Kiteline SE gondoskodik arról, hogy az idelátogatók ne unatkozzanak. A sportolni vágyók részt vehetnek az ingyenes windszörf és kiteszörf oktatáson, strandröplabda versenyen, csocsóbajnokságon, vagy tesztelhetik a rendkívül biztonságos tengeri kajakokat, a legújabb (RRD, Naish) kitesurf és windsurf felszereléseket és paddle szörfdeszkákat valamint kipróbálhatják a wakeskate-et.

A nap során figyelemmel kísérhetik az O’neill Szörf Bajnokság  fordulóját is. Ha elfáradtak, megcsodálhatják a hátimotoros siklóernyő bemutatót, az esti óráktól pedig táncolhatnak a Redbull DJ zenéjére. A két napos belépővel rendelkezők külön díjfizetés nélkül sátrazhatnak a Surfbeach területén, és használhatják az ingyenes WIFI hot spotot. A szörfösök számára egyedülálló alkalom a fesztivál, hiszen itt nagy árengedményekkel és akciókkal vásárolhatják meg a legújabb felszereléseket.

A rendezvény szervezője, a Kiteline Sport Egyesület az ország legnagyobb kitesurf iskolája, és a Surfbeach létrehozója. A kitesurf tanfolyamok mellett rendszeresen szervez edzőtáborokat a világ minden pontjára, surf felszereléseket értékesít, bulikat szervez, és kiállításokon vesz részt.

A rendezvényről bővebb információkat a www.kiteline.hu vagy a www.surfbeach.hu weboldalon, telefonon a +36 70 453 2414-es számon, vagy emailben az info(kukac)kiteline.hu címen kaphatnak.

A napibelépő 1.000 Ft, a kétnapos belépő 2.400 Ft lesz (sátrazási lehetőséggel), ezért két napon át térítésmentesen használhatják a Surfbeach összes sportfelszerelését, és részt vehetnek az oktatásokon és az esti programokon.

Címkék: Kiteline Sport Egyesület, szörf, Siófok, Balaton, kis szines