Ujkapospont

Nagy öröm számunkra, hogy a web2 korában igényes tartalmak mellett az interaktivitás is sokkal nagyobb hangsúlyt kaphat portálunkon.

Nem maradnak el a már bevált játékok, akár napi nyereményekért, vagy hosszabb több fordulós szavazásokról legyen is szó.

A megújult KaposPont nem csak látványvilágában, átláthatóságában kedvez Önnek! Híreinket, vagy a már megszokott írott közvetítéseinket a Twitter-en is követhetik. Erről bővebben az oldal Twitter ablakában olvashatnak.

Folyamatosan szavazhatnak, illetve kommentálhatják a portálon megjelenő tartalmakat, sőt ezekhez előzetes regisztráció sem szükséges. Ám aki regisztrál az további kényelmi funkciókat is elérhet. De ennél többet most nem árulhatunk el, úgyhogy regisztráljanak!

Arra viszont felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a régi oldalunk regisztrációi törlődtek, tehát új portálunkon ismét regisztálniuk kell, amennyiben plusz tartalmakhoz és szolgáltatásokhoz szeretnének jutni.

Várjuk észrevételeiket, ötleteiket, szerkesztőinkkel folyamatos kapcsolatban állhatnak azok, akik a megújult KaposPontot használják. Fedezze fel újdonságainak! Jó böngészést kívánunk!

Velünk nem marad le semmiről!

Címkék: kis szines