A Kaposvári Járási Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a
férfit, aki egy éjszaka alatt Kaposváron több vendéglátó üzletbe is betört.

Az eset után a fiatal férfi kameránk előtt is beszélt arról, hogy május 20. napján az esti-éjszakai órákban az egyik kaposvári vendéglátóhelyen tartózkodott, ahol elhatározta, hogy a zárást követően oda visszamegy és jogtalanul eltulajdonítja a napi bevételt.

Ennek megfelelően 2015. május 21. napján a hajnali órákban csavarhúzóval kifeszítette a vendéglátóhely ajtaját és 200 ezer forintot eltulajdonított.


felvételeink az egyik helyszínen készültekfelvételeink az egyik helyszínen készültekfelvételeink az egyik helyszínen készültekfelvételeink az egyik helyszínen készültekfelvételeink az egyik helyszínen készültekfelvételeink az egyik helyszínen készültekfelvételeink az egyik helyszínen készültekfelvételeink az egyik helyszínen készültekfelvételeink az egyik helyszínen készültekfelvételeink az egyik helyszínen készültekfelvételeink az egyik helyszínen készültekfelvételeink az egyik helyszínen készültekfelvételeink az egyik helyszínen készültekfelvételeink az egyik helyszínen készültekfelvételeink az egyik helyszínen készültekfelvételeink az egyik helyszínen készültek
felvételeink az egyik helyszínen készültek
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Ezután a vádlott további három vendéglátó egységet és egy dohányboltot
keresett fel Kaposváron a Honvéd utcában. Mindegyik helyre az ablak betörése vagy az ajtó befeszítése útján ment be, illetőleg próbált meg bejutni.

A vádlott az éjszaka folyamán összesen 245 ezer forintot lopott el és
helyenként tetemes rongálási kárt is okozott.

A Kaposvári Járásbíróság a vádlottat egy rendbeli lopás bűntettében és négy rendbeli lopás vétségében mondta ki bűnösnek és ezért vele szemben 1 év 8 hónap szabadságvesztés büntetést szabott ki, amelynek a végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztette. Az ítélet jogerős.

Címkék: beismer, kávézó, betör, presszó, étterem, elfog, lop, kék hírek