Tegnap délután kaposvári járőrök épp a Sávház környékén haladtak, amikor az egyik ház előtti bokorban egy magatehetetlen férfire lettek figyelmesek.
Ellenőrízni szerették volna az időskorú férfit, azonban a rendőrök kérdéseire összefüggéstelenül válaszolt, majd közölte, hogy túl sokat ivott, megszédült és így kötött ki a bokorban. A rendőrök az ügyeleten keresztül a Mentőszolgálat munkatársait kérték a helyszínre, akik a további orvosi vizsgálatok elvégzése céljából kórházba vitték.

Szintén tegnap érkezett a rendőrség ügyeletére egy bejelentés egy csokonyavisontai szociális gondozótól, aki elmondta, hogy az egyik gondozottja, feltehetőleg a lakásában rosszul lett. A házból nyöszörgést hallott, az ajtót nem tudta kinyitni, mert kulccsal be volt zárva.

A körzeti megbízottak a bejelentést követően azonnal a helyszínre siettek, ahol megtalálták a bejelentőt. Hogy minél hamarabb megoldják a helyzetet, a körzeti megbízottak berúgták a ház bejárati ajtaját. Ahogy bejutottak az épületbe, önkívületi állapotban meg is találták a ház lakóját, akit a helyszínen elláttak a mentőszolgálat munkatársai, így kórházba már nem kellett szállítani.

Címkék: hírek, kék, segítség, 2014, rendőrség, kék hírek