A férfi 2013. júniusában a facebookon keresztül ismerkedett megg a fiatal lánnyal. Többször is üzenetet váltottak egymással, majd kis idő elteltével bemutatta a sértettet a szüleinek és testvéreinek is. Miután a lakásban ketten maradtak, a férfi a lányra támadt, erőszakoskodott vele, és nem engedte elmenni.

A kétségbeesetten védekező lány végül csak úgy tudott elmenekülni, hogy megharapta a vádlott kezét. A férfi ezután a facebookon keresztül megfenyegette azzal, hogy senkinek ne merje elmondani a történteket, mert budapesti alvilági ismerősével kinyíratja.

A lány 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A vádlottal szemben pedig fegyházban töltendő szabadságvesztés és közügyektől való eltiltásra tett indítványt az ügyészség.  A férfi egyébként jelenleg is siten ül, ugyanis korábban már más ügyben is elítélték.

A Fonyódi Járási Ügyészség 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak kísérlete és más bűncselekmény miatt emelt vádat egy Balaton-parti férfi ellen.

Címkék: Fonyód, lány, vád, facebook, internet, férfi, kék hírek