Hétfő este riasztották a fonyódi rendőröket egy helyi utcába, mivel az arra közlekedők láttak egy magatehetlen embert egy ott parkoló autó mögött. A 29 éves férfit meg is találták a helyszínen, akkor épp egy fenyőfa alatt hevert. Nagy nehezen ki tudták húzni belőle, hogy dolgozni érkezett Fonyódra, de napközben kicsit több alkoholt fogyasztott mint kellett volna.

A rendőrök hiába kérdezték tőle, hogy hol van a szállása, azt nem tudta megmondani, így felvették a kapcsolatot a férfi főnökével aki elmondta, hogy hol található a férfi szállása. Saját erejéből képtelen lett volna a címre eljutni, ezért a rendőrök szolgálati gépjárművükkel lakcímére szállították és épségben átadták egy ismerősének.

Szintén tegnap kellett segíteniük egy bajba jutottnak a böhönyei rendőröknek. Az egyenruhások előállítottak a helyi rendőrörsre egy oroszlányi férfit, aki segítséget kért, mert nem tudott hazamenni. A férfi elmondta, hogy Nemesdédről indult el Balatonfüredre a bátyjához, azonban Böhönyén a buszcsatlakozást lekéste.

Mivel a férfi fázott és nem tudott hova menni éjszaka, az egyenruhások a férfit testi épségének védelme érdekében a közeli kórházba szállították éjszakára.

Címkék: segítség, hírek, kék, 2014, kék hírek, rendőrség