Helyszíni felvételekből összeállított galériánkért kattintson a képre!Helyszíni felvételekből összeállított galériánkért kattintson a képre!Helyszíni felvételekből összeállított galériánkért kattintson a képre!Helyszíni felvételekből összeállított galériánkért kattintson a képre!Helyszíni felvételekből összeállított galériánkért kattintson a képre!Helyszíni felvételekből összeállított galériánkért kattintson a képre!Helyszíni felvételekből összeállított galériánkért kattintson a képre!Helyszíni felvételekből összeállított galériánkért kattintson a képre!
Helyszíni felvételekből összeállított galériánkért kattintson a képre!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A Dombóvárról Gyékényesre haladó vonat mozdonyvezetője a síneknél egy földön fekvő holttestre lett figyelmes pénteken késő délután, a Kaposvár és Kaposmérő közötti szakaszon. A sofőr azonnal megállította a szerelvényt, és értesítette a rendőrséget, akik órákig helyszíneltek. Ez idő alatt vonatpótló buszokkal szállították az erre közlekedő vasúti járatok utasait - tudtuk meg a MÁV szóvivőjétől, Peiper Károlytól.

A Dombóvárról 18 óra 8 perckor induló sebesvonat Kaposvár határában vesztegelt. A helyszínen tartózkodó kollégánktól megtudtuk, hogy az utasok nyugodtan várakoztak a járművön, olvasgattak, beszélgettek.

A Mávinform péntek este az MTI-nek azt írta: az átszállások miatt a vasútvonalon 20-30 perces késések alakulhattak ki.

Az alábbi képre kattintva rövid, mozgóképes helyzetjelentésünket nézhetik meg.

Azt továbbra sem tudni, hogy az áldozat egy másik vonat alá vetette-e magát, vagy egy szerencsétlen baleset áll a tragédia háttérben.

Kérdésünkre a rendőrség egyelőre csak annyit árult el: közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a történteket.

 

 

Címkék: halál, forgalom, vonat, rendőr, baleset, kék hírek